Jdi na obsah Jdi na menu
 


Linecké slepované kolečka

6. 12. 2011

Linecké slepované kolečka

 img_4222.jpg
Ingredience:
mouka bílá hladká špaldová BIO /Probio/, mouka hladká cel. pšeničná BIO /Probio/, rostlinný tuk, sirup obilný kukuřičný /Country life/, citron, marmeláda bez cukru
 
 
Postup přípravy:
200g špaldové mouky, 200g cel. pšeničné, 200g tuku (100g Provamelu a 100g Palmového), 120g obilného sirupu, šťáva a kůra z bio citronu, 1/4 lžičky bio kypřícího prášku.
 
Vypracujeme hladké těsto, které necháme v lednici několik hodin uležet.
Poté vyválíme placku, vykrajujeme a pečeme v předehřáté troubě.
 
Upečené slepujeme ostřejší marmeládou
např. rybízovou, malinovou

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Bio

(Ilča, 29. 4. 2016 16:42)

A co palmový tuk? To asi nevadí, že se kvůli němu zabíjí zvířata a kácí deštný prales a ztužený není zdravý, hlavně, že jsme bio! Podívejte se na stránky Green life - prales dětem, ať jste aspoň v obraze. Jinak se mi Vaše stránky líbí. Zdraví Ilča z jižních Čech.